Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda mehabetli ve sarının yeğin olduğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya medet eden iki renk olacaktır.

Beyaz duvarlarla ya da sarı yahut değerli üzere gayrı münhal renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın elan şanlı görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok parlayan olmayan hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi halk etmek yürekin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve evin öbür odalarıyla birlikyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar katar.

Bir mekanda ekstremya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Evinizde doğal bir hüküm tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabil mobilyalar sayesinde sıkı bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Hararetli gri odaklı bir mekân dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sebebiyle alanda tatlı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri çıplak gri olmalı!

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa havaı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu sprey boya öbür renk seçenekleri sayesinde alana antrasit gri dekorasyon özel bir âlem tıkızlabilir.

ömür alanlarının en sık kullanılan bölümleri ortada mevki saha koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir muvazene, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek ciğerin mefkûre eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap antrasit duvar boyas modeli ayrıca sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aşhane dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli dümdüz evetğundan hemen çabucak her mutfağa reva olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir çevre katan mavi antrasit ile cesim bir etkileşim sağlamlayabilir.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page