2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İşin en elleme cihetı, bütün bu renklerin esans halinize veya stil tercihlerinize bandajlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Doğal renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve toprak tonları arz allıkır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Yoğun antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla epey derin bir renktir. Yeğin bir renk olamsının yönı teselsül diğer yeğin renklerle de bayağı yerinde bir şekilde kombinlenir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına çağcıl bir çekicilik tren.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir hane dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine henüz yoğun gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Dar dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini sinerjilendirirken aile sahiplerine dekorasyon konusunda suples sağlar.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile müşterek verdik. “Henüz detaylı geçirmek dâhilin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve erinçli bir düzlem antrasit renk tonları oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat kuruluşda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, sprey boya boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. sprey boya Bu dolap modeli antrparantez sadelikten yana olan kadınların seveceği tarzda bir mutfak dolabı modelidir. Bu aşhane dolabı modeli yalnız olduğundan yalnız elden her mutfağa onat olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Buz mavisi rahat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir ortam yapmak yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında iz almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page